Întrebări frecvente

INTERNET EXCHANGE S.R.L. este furnizor de servicii Internet, are încheiat un contract de parteneriat cu Registrul RoTLD pentru servicii de înregistrare, interogare Whois și mentenanță a domeniilor .ro.
8.ro este un site de licitații cu ajutorul căruia se pot cumpăra sau vinde site-uri web. Serviciul este disponibil tuturor celor interesați să cumpere sau să vândă un site.
DA. În secțiunea VINDE-ȚI SITE-UL poți să listezi pentru vânzare prin licitație unul sau mai multe site-uri și domenii. Ca să poți vinde un domeniu sau un site web trebuie să îți faci un cont, să mergi în secțiunea VINDE-ȚI SITE-UL unde poți adăuga unul sau mai multe site-uri și domenii, să adaugi prețul de vânzare la fiecare site sau domeniu în parte și să achiți contravaloarea de listare la licitație.
Nu există o regulă generală când cineva cere un preț, dar ar trebui să ai în vedere următoarele: câte caractere are domeniul, semnificația numelui site-ului, profilul de activitate pentru care poate fi folosit, potențialul pe care îl poate avea acel nume de domeniu, vârsta site-ului, indexarea în motoarele de căutare și backlinkurile existente.
Site-ul 8.ro îți pune la dispozitie pe homepage o secțiune de interogare Whois, unde poți verifica disponibilitatea unui domeniu.
Fiecare site/domeniu are o licitație deschisă cu data expirării afișată. Licitația se poate prelungi cu maxim 30 de minute în situația în care se licitează sub 5 minute rămase din timp.
Transferul dreptului de folosință conform regulilor ROTLD (transfer nume de domeniu) și serviciul de consultanță și mentenantă domeniu.
Dacă ai plasat o ofertă din greseală te rugăm să ne contactezi pentru a remedia situația. Orice greșeală semnalată după 12 ore de la data plasării ofertei nu va mai fi luată în considerare.
Da! Folosim Stripe ca procesator de plăti, deci nu îți salvăm informațiile cardului bancar. Practic ele nici nu ating serverele noastre.
În acest moment nu există limită în această privință, deci poți licita pentru oricâte site-uri și domenii dorești.
Nu există costuri ascunse. Prețul cu care câștigi licitația este cel final.
În afară de măsurie standard de siguranță ale calculatorului tău, nu sunt necesare alte măsuri de siguranță din partea ta. 8.ro se ocupă de absolut tot astfel încât transferul site-ului și/sau al domeniului cătri tine să fie cât mai simplu posibil.
Da! La fiecare tranzacție făcută pe site-ul nostru vei primi o factură fiscală. Trebuie doar să completezi datele corect și informatiile companiei (dacă se aplică) în contul tău.
Da, iar prețurile de licitație sunt finale!
Pentru a va crește șansele de vânzare, poți achita serviciul de listare domeniu pe prima pagina 8.ro în valoare de 100 EUR +tva iar adițional poți da share pe Facebook sau Twitter la link-ul unic de licitare al site-ului/domeniului.
Furnizorul nu va utiliza datele clientului pentru interes personal și nici comercial și va lua măsuri pentru a proteja datele clientului. INTERNET EXCHANGE S.R.L. este înscrisă în Registrul de Evidență a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal, având scopul “Servicii de Comunicatii Electronice”.
INTERNET EXCCHANGE S.R.L., cu sediul în Municipiul București, Str. Tămâioarei, Nr. 117 - 120, Office Building Etaj 2, Camera 2, Sector 2, Cod poștal 023644, înmatriculata la Registrul Comerțului cu numărul JROONRC.J40/6290/1999 și Cod de Înregistrare Fiscală RO 11 96 76 60.