Intrebari frecvente

SC 8 INTERNET CORPORATION SRL, furnizor de servicii internet, are încheiat un contract de parteneriat cu Registrul RoTLD pentru servicii de înregistrare, interogare Whois și mentenanță a domeniilor .ro.
DA. In sectiunea VINDE-TI SITE-UL poti sa listezi pentru vanzare prin licitatie unul sau mai multe site-uri. Ca sa poti vinde un site web trebuie sa iti faci un cont, sa mergi in sectiunea VINDE-TI SITE-UL unde poti adauga unul sau mai multe site-uri, sa adaugi pretul de vanzare la fiecare site in parte si sa achiti taxa de listare la licitatie.
Nu exista o regula generala cand cineva cere un pret, dar ar trebui sa tineti cont de: cate caractere are site-ul, semnificatia numelui site-ului, profilul de activitate pentru care poate fi folosit, potentialul pe care il poate avea acel nume de site, varsta site-ului, indexarea in motoarele de cautare, backlinkurile existente.
Site-ul 8.ro va pune la dispozitie pe homepage o sectiune de interogare whois, unde puteti verifica disponibilitatea unui domeniu.
8.ro este un site de licitatii cu ajutorul caruia se pot cumpara sau vinde site-uri web. Serviciul este disponibil tuturor celor interesati sa cumpere sau sa vanda un site.
Transferul dreptului de folosinta se face cu titlu gratuit ( 0 EURO ) . Dvs veti achita serviciul de consultanta.
Daca ati plasat o oferta din greseala va rugam sa ne contactati de urgenta pentru a remedia situatia. Orice greseala semnalata dupa 12 ore de la data plasarii ofertei nu va mai fi luata in considerare.
Da! Nu vom impartasi cu nimeni informatiile tale personale. Folosim Stripe ca procesator de plati, deci nu iti salvam informatiile bancare. Practic ele nici nu ating serverele noastre.
In acest moment nu exista limita in aceasta privinta, deci puteti licita la cate site-uri doriti.
Nu exista costuri ascunse. Pretul cu care castigati licitatia este cel final.
Dvs nu trebuie sa va ocupati de nimic. 8.ro se ocupa de absolut tot astfel incat transferul site-ului catre Dvs sa fie cat mai simplu posibil.
Da! La fiecare tranzactie facuta pe site-ul nostru veti primi o factura fiscala. Trebuie doar sa completati informatiile firmei in contul Dvs.
Nu se achita TVA. Preturile de licitatie sunt finale!
Pentru a va creste sansele de vanzare, puteti da share pe Facebook sau Twitter la link-ul unic de licitare al site-ului.
Furnizorul nu va utiliza datele clientului pentru interes personal și nici comercial și va lua masuri pentru a proteja datele clientului. 8 Internet Corporation SRL este inregistrata cu nr 38844, ca si prelucrator de date cu caracter personal, avand scopul “servicii de comunicatii electronice”.
Fiecare site are o licitatie deschisa cu data expirarii afisata. Ea se poate prelungi cu maxim 30 de minute in situatia in care se liciteaza sub 5 minute ramase din timp.
SC 8 INTERNET CORPORATION SRL, cu sediul în municipiul Vaslui, Stefan cel Mare, Spatiul Comercial nr 4, bloc 94, scara D, jud. Vaslui, înmatriculata la Registrul Comerțului cu nr. J37/630/10.09.2018; CIF: 39849398